22 maj 2011

Härlig helg!

Denna helgen har bara varit så bra!
Började fredagkvällen med att cykla ut till Äskya och äta middag och dricka vin med Carro.Hon gjorde någon kyckling/curry gryta med mango chutney som var jättegod! Calle var hemma en sväng och åt med oss sen skulle han iväg och vaka gris (eget fredagsnöje ja, hi hi). Vi har inte hunnits ses på länge så det var mycket lyckat. Tack Carro!

I fredags eftermiddag gjorde jag nog årets fynd oxå! Jag hittade en resa till Basel för 640kr tur och retur!! Så den 10e Augusti åker jag till mitt andra hemland en vecka :) Blir ju en väldigt billig semester, jag bor ju hemma hos Lisa. Längtar redan!!

Igår gick bussen mot Malmö vid 10 tiden för en eftermiddag på stan med Susanne och sen Swedish Military Tattoo på kvällen.
Vi åt lunch på Espresso House när vi kom ner, sen sprang vi runt i lite affärer (mycket rea på Esprit!) och rätt som det var var klockan 5 :) Vi åt middag på T.G.I Fridays, drack lite Mojitos och bara njöt i solen. Sen åkte vi ut till Malmö Arena och tittade på tattoot med ungefär 9000 personer till. Det var orkestrar från Polen, USA, Canada, Scotland, Norge.. och givetvis Marinen, Arméns musikkår och Malmö Brandkår.
Det var helt fantastiskt bra. Norrmännen är helt otroligt duktiga på sin excersis, dom var bäst konstaterade vi.
Vi hade en jättebra dag, tack för den Susanne!

Malmö Brandkår spelade Highland Cathedral tillsammans med säckpiporna från Scotland och då kom det allt lite tårar.. Det är ju Annas låt, och hon skulle varit med där. Helt enkelt. Det var riktigt vackert i alla fall.

Jag var hemma närmare halv 2 i natt så jag sov till 9 :) och nu har jag varit duktig och städat ut i badrummet lite, samlat ihop kläder, gått igenom mina fynd från igår, dammsugat.. ja.. varit duktig helt enkelt.
Ikväll är det rep med musikkåren och fram tills dess ska jag ta det lugnt :)

Hade lite ljudklipp från tattoot men dom verkar inte funka, så ni får hålla till godo med (lite halvt otydliga) bilder!
Ganska mycket folk :)

Nöjda och glada!

3 tenorer (fast inte dom riktiga då) :)
Norges Drillkorps, sjukt bra

Finalen med alla duktiga orkestrar

Tack för mig, hej!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar