17 mars 2011

Railay Beach

Nu har vi verkligen kommit till paradiset! Vi bytte ju Ao Nang mot Raylay beach och det angrar vi inte! Det ar precis sa har som jag hoppades att Thailand skulle vara :) Vi bor fint och stort och vill ni kolla in hotellet sa klicka pa lanken har:
http://www.railaybayresort.com/ Vi ska bo har 5 natter till!

Vi akte bat hit igar och det gungade inte alls. Jag var valdigt nojd med det. Vi packade upp lite snabbt nar vi kom hit sen badade vi och kollade pa en mycket fin solnedgang. Blev en ganska tidigt kvall, vi var ratt sa trotta. Vi har varit ivag 8 hotellnatter nu, sa vi har val 12 kvar, kanns ofattbart!
Har sovit lite illa inatt, fick inte ratt pa var AC plus att jag och min rumskompis inte ar helt overens om hur varmt/kallt det ska vara.. och ni kan ju tanka er hur varmt det ar nar JAG tycker det ar for varmt!

Emilie, kan du inte skicka en sms bild pa Rasmus nar han skrattar? Lille plutten.. Jag kan inte skicka sms sjalv men kanske ta emot :)
Itte (Malle) ar nojd med vart stooora rum

Gott med cola :)

Kvallsdoppet i poolen igar

Stranden idag pa morgonen

Underbart fint vatten

Lovade Itte (Malle) att lagga upp denna. Utsikten fran frukostbordet! Lite skillnad fran Cafe Deres :)

Och ja, aporna klattrar i ledningarna..
Hoppas alla mar bra hemma, kul att lasa lite kommentarer fran er! Jag aterkommer snart med mer fina bilder :) Kramar till er!
Tack for mig, hej!

3 kommentarer:

  1. Hej Ia, herregud vilka underbara bilder.. åå man blir helt,helt mållös. Ni ser ut att trivas på bilderna :) Här hemma finns d lite sol men dock inga 35grader hihi.. Ha d forsatt bra. Det är jättekul att följa din blogg. Kramar

    SvaraRadera
  2. Tyvärr kan jag nog inte skicka någon skrattbild, dels för att min mobil inte tar några bra bilder, dels för att den är full och vad jag än raderar så verkar den förbli full och dels för att vi inte lyckats ta någon skrattbild ännu, de är för snabba de små skratten.

    Kram Emilie

    SvaraRadera
  3. Hej alla! å vad fint. Idag skiner solen här igen 4 plus.Klockan är 9.00. Men jag tror inte att vi kommer upp i 35grader idag. Ha det fortsatt bra.

    Kramar från oss.

    SvaraRadera